Posted by : Unknown 4 Mart 2013 Pazartesi


Fenerbahçe'nin aldigi bu maglubiyetin tek suçlusu hakem mi? Hiç mi oyuncularin ve teknik ekibin suçu yok.

Evet, Hakem Fenerbahçe'nin golünü vermemistir. O Golü verse maç 3-0'a mi gidecekti sanki? O golu o an atsak her zaman ki gibi geriye çekilecektik.Bakiniz bu durum Sow'un golünün ardindan gerçeklesti ve geriye çekildik.

Bu Alinan yenilgiyi hakeme baglamak ezikliktir.

Golü atana kadar sahada istekli ve iyi oynanan bir Fenerbahçe vardi. Ne zaman Sow ile golü bulduk. Aykut Kocaman takimi geriye çekti ve olanlar oldu. Besiktas bu dakikadan sonra oyunun kontrolunu eline aldi ve hakettikleri golü de buldular.

Ikinci yari da oyun orta da gidiyordu. Ta ki 70. dakika ya kadar. Cris ve Raul'un oyundan alindigi an Fenerbahçe oyunda ki bütün üstünlügünü kaybettik. Aykut Kocaman resmen orta sahayi rakibe teslim etmistir bu hamlesiyle.Yaptigi degisikliklerle maçi katleten Aykut Kocaman simdi suçlu degil mi?

Son Dakikalara dogru Emre'yi çikartip Topuz'u da almasi tam bir faciaydi. Topu ileriye tasiyan tek biri vardi o da Emre'ydi onu da alarak resmen Besiktas'a gelin bizi yenin mesajini gönderdi.

Ve Olan da oldu son dakika da o golü de yedik. Benim için o gol birsey degistirmeyecekti. Ha berabere kalmissin ha yenmissin. Beraberlikte de sampiyonluk umudun azalacakti yenilgide de.

Gelelim oyunculara. Saha da Gökhan,Sow ve Emre disinda oynayan Fenerbahçe'li oyuncular var miydi? Sahsen ben göremedim. Sow'un, Gokhan'in, Emre'nin emeklerine yazik degil mi?

Kuyt'in rezil oyununu herkes gördü. Ama her zaman ki gibi oyundan alinmadi. Neden? Kuyt'in berbat oyununa tahammül eden Aykut Kocaman neden Krasic'in ve Stoch'un kötü oyunlarina tahammül edemiyor? Kuyt'in sözlesmesinde sakatlik disinda mutlaka oynamali diye bir madde mi var?

Ve Cristian'a gelelim. Oyundan alinacagi zaman oyundan yavas yavas çikmasi nedir? Bu durumu kim aciklayacak? Böyle birsey olabilir mi? Durum 2-2 Cristian sahadan yavas adamlarla umursamazca oyundan çikiyor. Galip durumda olsak bunu yapsa hadi neyse deriz de skor da esitlik var ama Baroni sahadan yüruyerek çikiyor. Aklim almiyor resmen. Sonda Hasan Cetinkaya hizli ol diye bagirmazsa hic hizlanmayacakti.

Evet görüldügü gibi tek suçlu hakem. Maci kenardan katleden Aykut Kocaman ve Oyuncularin hiçbir suçu yok.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Hürriyet

Sitemizi Takip Edin

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Sayaç

Copyright © Furkan'ın Klavyesinden -Volkan ASLAN- Powered by Blogger - Designed by Volkan Aslan