Posted by : Unknown 3 Mart 2013 Pazar




İngiltere Premier Ligi'nin 28. haftasında İngiliz devi Liverpool, deplasmanda Wigan Athletic klübünü 4-0 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı!

Maç başlayalı daha 2 dakika dolmadan Downing güzel bir kafa vuruşuyla Wigan'ın gardını indirerek skoru 1-0 yaptı ve Liverpool'u öne geçirdi.
Golden sonra kapanmayarak sürekli ataklarla gol arayan İngiliz devi, Surarez'in 18. dakikasında kaleciyle karşı karşıya topu kalecinin yanından ağlara gönderirken farkı 2'ye çıkardı. Nefes kesen maçın 34. dakikasında frikikte Suarez topun başına geçti ve kullandığı serbest vuruşta top rakibe de çarparak ağlarla buluştu ve ilk yarı Liverpool soyunma odasına 3-0'la girdi.






Maçın ikinci yarısına da hırslı ve hızlı başlayan kırmızılar, dakikalar 48'i gösterdiğinde Suarez takımının 4. golünü atarken hat-trick yaptı ve gol perdesini kapattı. Maçta başka gol olmazken, Liverpool bu farklı galibiyetle ve Wigan'ın da etkisiz futboluyla deplasmandan 4-0'la ayrıldı.

Maçın sonlarına doğru Liverpool'lu taraftarlar 4-0 ın verdiği rahatlıkla birlikte ''You Never Walk Alone'' bestesini hep bir ağızdan söyleyerek, izleyen bizlere güzel ve zevkli anlar yaşattılar. Bu skorla Liverpool puanını 42'ye çıkararak 7. sırada yerini alırken, Wigan 24 puanla 17. sırada kaldı.

Diğer devler Chelsea ve M.United da haftayı 3 puanla kapattı.

Cihan ACAR

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Hürriyet

Sitemizi Takip Edin

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Sayaç

Copyright © Furkan'ın Klavyesinden -Volkan ASLAN- Powered by Blogger - Designed by Volkan Aslan