Posted by : Unknown 3 Mart 2013 Pazar



Dün verdiğim 10 karşılaşmanın 6'sı gelip 4'ü yatmıştı. Yatan maçlardan bahsedecek olursak; Beraberlik önerdiğim Real-Barca maçında 90+3 de verilmeyen Barca penaltısı.. Wigan-L'pool maçında Wigan'ın şanssızlığı yüzünden gol bulamayıp maçın KG Yok bitmesi.. Ordu-Karabük maçında ki İlk yarı 0 tercihinin 45+1 de gelen golle yatması.. Sochaux'un ise resmen kendini ateşe atıp kendi evinde kötü futbolla mağlup olması.. Şans yanımız da olsaydı 10 da 9 isabeti çok rahatlıkla yakalardık. Şans umarı bugün yanımızda olur ve tahminlerimiz de yüksek isabet sağlarız.


360 Kayserispor - Mersin İY

Son zamanların en iyi Kayserispor'unu izliyoruz 5 haftadır. 5 hafta da 4 galibiyet 1 beraberlik alan Kayserispor, küme düşme hattından Avrupa Ligi potasına yükseldi, çok seri adımlarla. Prosinecki'nin gelişinin bu kadar iyi sonuçlar vereceğini hiç kimse tahmin etmiyordu desem yanılmam. Mersin ise Ptt 1. liginin ilk yolcusu oldu gibi. Bu saatten sonra da onlar adına hiçbirşeyin değişeceğini düşünmüyorum. Evinde etkili performans sergileyen Kayserispor savunmasını sıkı kurar ve hücum da etkinlikleri çok sınırlı olan Mersin'den gol yemez.

Karşılıklı Gol Yok Oran: 1,70


387 Brest - Lyon

Dün PSG'nin beklenmedik mağlubiyeti en çok Lyon'u sevindirdi. Çünkü bugün kazanırlarsa puanları eşitleyecekler. Brest evinde oynadığı son 6 maçın 5'in de mağlup olup, 1'in de de berabere kaldı. Karşılarında mutlak 3 puan parolasıyla maça çıkacak olan Lyon'a fazla dayanamazlar

Lyon Kazanır Oran: 1,75


394 Kortrijk - Cercle Brugge

Kortrijk kendisine hedef olarak kupayı gösterdi ve çok emin adımlarla ilerliyorlar. Cercle ise play-out a kaldı. Ligden düşmemek için orada mücadele verecekler ve kupayı fazlaca önemsemeyeceklerdir. Kortrijk kendi evinde çok iyi futbol oynayan bir takım, yarı final mücadelesinin ilk ayağında kazanırlar.

Kortrijk Kazanır Oran: 1,65


396 Waalwijk - AZ Alkmaar

Waalwijk aslında lige iyi başlamıştı ama ilk yarının sonları ve ikinci yarı itibariyle çok kötü bir düşüşe geçtiler. Son 5 maçlarında mağlup geliyorlar, son 8 haftada ise sadece 3 puan topladılar. Küme potasındalar onlarda Alkmaar gibi. Alkmaar bu sene beklenmedik futboluyla tüm otoriteleri şaşırttı ve ligin diplerine yöneldi. Onlar için bence bu maç çıkış maçı olur, sağlam ayaklarıyla galibiyete uzanırlar.

Alkmaar Kazanır Oran: 2,10


408 Hoffenheim - Bayern Münih

Bu maç için aslında söylenecek pek birşey yok. Daha 2-3 sene önce şampiyonluk kovalayan Hoffenheim bu sene büyük ihtimalle 2. lige düşecek. Münih ise şampiyon oldu gibi. Münih önüne gelen kimseye acımadan ağları sarsıyor. Bu deplasmanda bol bol gol bulurlar ve farklı kazanırlar.

Münih H1 Kazanır Oran: 1,55


421 Tottenham - Arsenal

Kuzey Londra derbisi çok çekişmeli geçecektir. 2 takım da Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veriyor. Bu maç karşılıklı etkili ayakların devamlı gireceği bol pozisyonla geçecektir. Aralarında oynadıkları son maçlara da bakarsak maçları bol gollü geçen iki takımın maçından bol gol beklemek kimseyi şaşırtmaz.

ÜST Oran: 1,40


425 Maritimo - Moreirense

Moreirense lige geldiği gibi gidecek takım olacak. Oynadıkları futbol, sıklıkla yaptıkları savunmada ki hatalar ve ligdeki konumları bunun en belirgin özelliği. Maritimo cephesi için ise basit olduğu kadar kritik bir mücadele. Karşıların da ligin en kötü takıma varken Avrupa Ligi iddialarını kaybetmek istemeyeceklerdir. Evlerinde rahat bir galibiyete ulaşırlar

Maritimo Kazanır Oran: 1,65


440 Beşiktaş - Fenerbahçe

İnönü'de oynanacak son derbi, efsane stadyumda ki son büyük maç. Tıklım tıklım olacak tribünler karşısında zirve yarışından kopmak istemeyen 2 dev karşılaşacak. Fenerbahçe cephesi için bu maçın önemin kat be kat önemli Beşiktaş'a göre. Çünkü kaybetmeleri halinde lige havlu atabilirler. Keza Beşiktaş ise sorunlarla başladığı sezona, iyi oynadıkları futbol sayesinde bu noktaya kadar geldi. Anadolu takımları karşısında büyük isimlerini kullanarak galip geldiler. Ancak savunma ve kalelerine büyük sorun yaşıyorlar. Sene başından beri bir türlü oturtamadıkları savunma hattı bugün Fenerbahçe için çok büyük bir avantaj olacaktır. Beşiktaş'ın ise İnönü'de oynayacağı son derbide gol bulmak için çabalayacağını düşünürsek 3 golden fazlasını görürüz bu akşam büyük derbide.

ÜST Oran: 1,55

456 Roma - Genoa

Avrupa kupalarına gitme mücadelesi veren moralli Roma kendi evinde ligin kötü takımlarından Genoa'ya şans tanımaz. İster ilk yarıdan isterseniz de direk maç sonucu olarak Roma'yı seçin.

Roma Kazanır: 1,35


Pazar günü için düşündüğüm maçlar bunlar. Umarım şans meleklerini yanımıza alırız. Para kazanmak için değil  vakit geçirmek, zevk almak için oynayın bu oyunu. Hepimize bol şanslar :)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Hürriyet

Sitemizi Takip Edin

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Sayaç

Copyright © Furkan'ın Klavyesinden -Volkan ASLAN- Powered by Blogger - Designed by Volkan Aslan